Ingyenes szállítás a címről 15 000,00 Ft

Mobiltelefon tokok

( termékek száma: 103 )

A Realme 12 Pro / 12 Pro Plus megalkotásakor a Realme megmaradt elődje egyedi dizájnjánál, de ezúttal egy gyönyörű tengerészkék és arany színt hozott létre, a kamera megjelenését pedig Olivier Savéoval együttműködve tervezték, aki olyan órák borításának tervezésében segédkezett, mint a Rolex és a Breitling. Az okostelefon hátlapján az ökobőr használata tagadhatatlanul telitalálat. Egy ilyen eredeti dizájnt érdemes a Realme 12 Pro / 12 Pro+ tokkal védeni. Hogy ne csak a gyönyörű dizájnt, hanem a kijelzőt és a kamerát is jól megvédje, javasoljuk, hogy nézze át a Realme 12 Pro / Pro Plus-hoz való tartozékok kínálatát az All4Mobi.hu oldalon.

Csak mutasd meg Csak mutasd meg
SzínesSzínes
+ Expand- Rejtsd el
MárkaMárka
Az ügy típusaAz ügy típusa
MateriałMateriał
+ Expand- Rejtsd el

Kínálatunkban számos különböző típusú tokot találsz a Realme 12 Pro / 12 Pro+ készülékhez. Tehát melyiket válassza az Ön igényeinek megfelelően? Egy jó tok kiválasztása nehéz lehet, de miután elolvasta ezt a cikket, biztosan képes lesz döntést hozni.

Ha szeretné megvédeni okostelefonját, de nem szeretné elrejteni annak csodálatos megjelenését, akkor az átlátszó tokokat ajánljuk a Realme 12 Pro / 12 Pro+ készülékhez. Kiváló minőségű szilikonból készülnek, és kínálatunkban megtalálod őket alap vékony változatokban és a megerősített saroktechnológiának köszönhetően a telefont cseppek esetén jobban védő változatokban. A kamera és a képernyő körül emelt élekkel is rendelkeznek, így például az irodában vagy otthon, amikor a telefont egy lapos asztalra helyezi, a lencsék nem érnek a talajhoz, így nem karcolódnak meg.

Azoknak, akik szeretnék megvédeni okostelefonjukat, de egyúttal üzletiesebb megjelenést is szeretnének adni neki, ajánljuk a Realme 12 Pro / Pro+-hoz készült, patentos pénztárcaburkolatokat. Ezekben a tokokban van hely a kártyák vagy más kisebb dokumentumok számára, és kialakításuk lehetővé teszi, hogy az okostelefon vízszintesen álljon, hogy kényelmesen részt vehessen videokonferenciákon vagy videókat nézhessen a Netflixen, a YouTube-on vagy bármely más szolgáltatáson.

A Realme 12 Pro / 12 Pro+ készülékhez készült páncélozott tokok a kínálatunkban található legjobban védő tokok közé tartoznak. Azoknak készültek, akik olyan körülmények között dolgoznak, ahol az okostelefon nagyobb eséllyel esik le nagy magasságból. Azok számára is jó választás, akik kölcsönadják a telefonjukat a gyermekeiknek, vagy egyszerűen csak félnek a sérüléstől. Ezekkel a borítókkal már nem kell aggódnia emiatt, de ha a toknak nincs beépített képernyővédő kerete, akkor javasoljuk, hogy vásároljon egy üveget a kínálatunkból, amit ITT

Azoknak, akik víz alatti videókat szeretnének rögzíteni, a telefont a medencében vagy a tengerben használni, ajánljuk vízálló tokjainkat a Realme 12 Pro / Pro Plus készülékhez. Ezek IP68-as tanúsítvánnyal rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy semmi sem fog történni a telefonoddal, a felvételek és fotók pedig csodálatos emléket fognak jelenteni.

Ha szeretnéd védeni a képernyőt és a telefon hátlapját, de nem szeretnéd elrejteni a dizájnt, akkor a Realme 12 Pro / 12 Pro+ mágneses üveg tokot ajánljuk. A hátlap és a képernyő oldala is edzett üvegből készült, a keret pedig alumíniumból készült, különböző színekben. Ez az egyik legkelendőbb tokunk az előző Realme modellhez.

FAQ - Gyakran ismételt kérdések

#1 Milyen gyermek tokot válasszak a Realme 12 Pro / 12 Pro+ készülékhez?

A legjobb választás itt egy páncélozott tok lenne. Egy ilyen tokba esések esetén a Realme 12 Pro / Pro Plus telefonod biztonságban és jól védve lesz. Ne feledje azonban, hogy további Realme 12 Pro / 12 Pro+ képernyővédő üveget vásároljon hozzá.

#2 Illeszkedik-e az edzett üveg a Realme 12 Pro / Pro Plus tokhoz?

A legtöbb Realme 12 Pro / 12 Pro+ készülékhez készült üvegünk úgy van kialakítva, hogy minden hátlapi borítással működjön. Ha azonban úgy döntesz, hogy fekete kerettel ellátott üveget vásárolsz, javasoljuk, hogy ellenőrizd a Realme 12 Pro / Pro Plushoz való tömör üveg méreteit, és hasonlítsd össze őket a választott tokhoz illeszkedő maximális üvegméretekkel - kínálatunkban minden toknál fel van tüntetve ez az érték.

#3 Kell-e tokot vásárolnom a Realme 12 Pro / 12 Pro Plus 5G készülékhez?

A Realme 12 Pro / Pro Plus készülékhez való tok vásárlásakor felmerülhet benned, hogy egyáltalán szükséged van-e tokra, ha a hátlap nem üvegből, hanem bőrből készült. Az ökobőr használata, bár kiküszöböli a hátlap összetörésének problémáját, mint minden anyag, idővel elhasználódik. A Realme 12 Pro / 12 Pro+ 5G egyedi megjelenésének megőrzése és a leejtés utáni biztonság érdekében javasoljuk, hogy vásároljon borítót az All4Mobi.hu kínálatából. Így nem kell majd stresszelned a véletlen sérülések miatt, és a telefonod tovább fog tartani.

#4 Eredetiek a Realme 12 Pro / Pro+ tokok?

A Realme nem gyártott tokot ehhez a telefonhoz, de minden tokunk kiváló minőségű és ellenőrzött gyártóktól származik. Nálunk nem fogsz hamisítványokat találni.

#5 Vízálló a Realme 12 Pro?

A Realme 12 Pro IP65 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy esőben is használhatod anélkül, hogy félnél a sérüléstől. Érdemes kiemelni, hogy a Realme 12 Pro/12 Pro+ 5G akár 30 percig is elmerülhet véletlenül a vízben, de sajnos az okostelefon-gyártók nem vállalnak garanciális átvételt, ha az okostelefon megsérül a vízzel való érintkezés során. Ezért víz alatti használathoz búvárkodásra tervezett vízálló tokot ajánlunk.

IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 308 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-18
Tökéletes volt.
2024-07-13
Het was prima hoor. kwaliteit goed. levering prima.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel