Ingyenes szállítás a címről 15 000,00 Ft

Mobiltelefon képernyő védelme

( termékek száma: 26 )

Kíváncsi, hogyan védheti meg Samsung Galaxy S24 Ultra 5G képernyőjét? Gondoskodj a kijelző védelméről, ha edzett üveget választasz a Galaxy S24 Ultra készülékhez. A védőüveg vagy védőfólia felszerelésével csökkentheti a képernyő mechanikai sérülésének kockázatát. Ez egy kis költség, és S24 Ultra telefonjának védelme jelentősen megnő. Az All4Mobi.hu webáruház széles termékválasztékot kínál, amely nemcsak a Samsung Galaxy S24 Ultra képernyőjének, hanem az okostelefon kamerájának védelmére is alkalmas. Nézd meg magad!

Galaxy S24 Ultra készüléket vásároltál és kijelzővédelmet keresel? Nem is jöhetett volna jobb helyre. Válasszon kínálatunkból a Samsung Galaxy S24 Ultra 5G készülékhez. Vásároljon üveg vagy védőfóliát a kijelzőjéhez, és biztosítsa annak szinte teljes körű védelmét a sérülésekkel szemben. Ne hagyja, hogy képernyője, amely okostelefonjának messze a leglényegesebb része, megsérüljön. Ha az All4Mobi.hu webáruházból választ üveg vagy fólia terméket, biztos lehet benne, hogy nem csak műszakilag jó terméket vásárol, hanem jó áron is, így sokáig élvezheti a nyugalmat!

Csak mutasd meg Csak mutasd meg
SzínesSzínes
+ Expand- Rejtsd el
MárkaMárka
Typ produktuTyp produktu

Vásárolt Galaxy S24 Ultra készüléket és kijelzővédelmet keres?
Nem is jöhetett volna jobb helyre. Válasszon kínálatunkból a Samsung Galaxy S24 Ultra 5G készülékhez. Vásároljon üveg vagy védőfóliát a kijelzőjéhez, és biztosítsa annak szinte teljes körű védelmét a sérülésekkel szemben. Ne hagyja, hogy képernyője, amely okostelefonjának messze a leglényegesebb része, megsérüljön. Ha az All4Mobi.hu webáruházból választ üveg vagy fólia terméket, biztos lehet benne, hogy nem csak műszakilag jó terméket vásárol, hanem jó áron is, így sokáig élvezheti a nyugalmat!

Tartós és teljesen kompatibilis üveg a Samsung Galaxy S24 Ultra 5G készülékhez

A kijelző az okostelefon egyik legfontosabb, ugyanakkor legérzékenyebb része. Mire is lenne jó egy okostelefon, ha nem a képernyőre. Az emberek két csoportba sorolhatók. Azokra, akik nem szeretnének egyetlen karcolást sem a Samsung Galaxy S24 Ultra kijelzőjén, hogy a lehető legjobb minőségben nézhessék kedvenc sorozataikat és videóikat, és azokra, akik szeretik az életet a határon élni, érezni az adrenalint és az izgalmat anélkül, hogy bármilyen kijelzővédelem előnyeit élveznék. Mi azonban úgy gondoljuk, hogy hihetetlenül fontos, hogy a kijelzőnk a lehető legjobb állapotban legyen, és ha valaki szeretné átélni az okostelefon használatának izgalmát, akkor védelem nélkül nézhet magas tárgyak megmászásáról szóló videókat vagy valamilyen horrorfilmet. Ha még nem vetted meg a Samsungot, akkor felmerülhet benned a kérdés, hogy a Galaxy S24 Ultra kijelzőjén van-e előre telepített fólia. Nos, a Samsung nem szerelt fóliát az S24 Ultra 5G képernyőjére, így ha vásárolni készülsz, akkor szívből ajánljuk, hogy nézz körül az All4Mobi.hu shopban található szemüvegek és védőfóliák kínálatában.

Jobb edzett üveget vagy fóliát vásárolni a Galaxy S24 Ultra készülékhez? Vagy esetleg UV üveg?

Bizonyára észrevette, hogy a Samsung S24 Ultra készülékhez való üvegek és fóliák igen széles választékát kínáljuk. Hogyan ne tévedjen el benne, és honnan tudja, hogy melyik megoldás az Ön számára? Már sietek is elmagyarázni.
Védőfólia Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez - Ez a legvékonyabb megoldás, amelyet azok számára hoztak létre, akik úgy szeretnék megvédeni a kijelzőt, hogy közben nem növelik annak vastagságát. Az okostelefonra szánt védőfólia fő előnye, hogy leejtéskor nem törik el, ezért tovább tart. A képernyőt azonban inkább a karcolásoktól, mint a sérülésektől védi.

Hidrogél fólia Galaxy S24 Ultra készülékhez - Ez egy valamivel vastagabb kivitel, mint a védőfólia. Az különbözteti meg, hogy olyan bevonattal rendelkezik, amely kellemesebbé teszi az ujjal való görgetést a képernyőn, és hogy a kisebb karcolások rövid idő után felszívódnak.

Edzett üveg az S24 Ultra készülékhez - Ha átfogó védelmet szeretne a kijelzőjének, az edzett üveg a legjobb választás. Az edzett üveg keménysége a Mohs-skálán 9H, ami azt jelenti, hogy nagyon jól elnyeli az ütéseket, így megvédi a képernyőt a töréstől. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az edzett üveg elpusztíthatatlan. Esés esetén lehetséges, hogy az üveg eltörik, de a kijelzője sértetlen marad. Az S24 Ultra készülékhez kerettel ellátott üveget is kínálunk, amely megkönnyíti az üveg egyenletes rögzítését. Biztosíthatjuk azonban, hogy nem kell aggódnia az üvegeink beszerelése miatt. Bármelyikük könnyen, kényelmesen, légbuborékok nélkül felszerelhető otthonában, és ha mégis vannak, akkor könnyen ki tudja nyomni őket.

UV edzett üveg Samsung S24 Ultra 5G készülékhez - Ez az üveg másképpen van felszerelve, mint az összes többi. A felszereléséhez UV ragasztóra és UV lámpára van szükség. Ez a megoldás leggyakrabban az ívelt képernyővel rendelkező okostelefonokon található meg, de nem ez a szabály. Ezek az üvegek azzal tűnnek ki, hogy jobban tapadnak a képernyőhöz, így csökkentve a véletlen leválás esélyét a zsebben vagy a táskában.

Kameraüveg a Galaxy S24 Ultra készülékhez - Ezek az edzett üvegek megvédik az S24 Ultra lencséit a töréstől és a karcolásoktól. A rögzítőkeretnek köszönhetően az üvegek felragasztása hihetetlenül egyszerű és gyors, mivel az applikátorban úgy vannak elhelyezve, hogy egyszerre ragaszthatja fel őket.

FAQ - Gyakran ismételt kérdések

#1 Elégséges a 9H keménységű edzett üveg az S24 Ultra szemüveghez?

Igen. Az edzett üveg teljes mértékben megvédi a kijelzőt esés esetén, így a képernyőnk nem fog megrepedni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a védőüveg egészben lesz. Jó esély van rá, hogy eltörik, de a feladatát el fogja látni.

#2 Alkalmas az edzett üveg a Samsung Galaxy S24 5G készülékhez?

Igen. Üvegünket úgy alkottuk meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a telefon méreteihez. Így biztos lehetsz benne, hogy ha az All4Mobi.hu -tól vásárolsz okostelefon-kiegészítőket, azok kompatibilisek lesznek a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékkel.

#3 Melyik a legkönnyebben illeszthető üveg a Galaxy S24 Ultra képernyőjére?

A Galaxy S24 Ultra képernyőjére a legkönnyebben azok az üvegek illeszthetők, amelyeknek a csomagolásában van rögzítőkeret. Ezek közé tartoznak a következők: ERBORD Easy App, Spigen EZ FIT és ESR Protector Set. Mindegyikhez jár egy keret - egy applikátor, amely minden eddiginél egyszerűbbé teszi az üveg felhelyezését.

#4 Minden szemüveg és fólia kompatibilis az S24 Ultra ujjleszorítójával?

Jelenleg teszteljük a szemüvegek kompatibilitását az S24 Ultra telefon biometrikus olvasójával. Javasoljuk azonban, hogy az üveg felhelyezése után ismét adja fel az ujjleolvasót, és növelje a képernyő érzékenységét.

#5 Érdemes-e üveget tenni a Galaxy S24 Ultra lencséire?

Kétségtelen, hogy a Samsung az S24 Ultra készüléket a fotózás szem előtt tartásával alkotta meg. Ezért érdemes megvédeni a lencséket az esetleges sérülések ellen. Ez egy nagyon kis kiadás, és megkímél minket attól, hogy a lencséket szervizben kelljen cserélni.

#6 Érdemes-e védőüveget vásárolni a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez?

Nyilvánvaló előnyei és hátrányai is vannak annak, ha kémlelésgátló üveget ragasztunk az S24 Ultra képernyőjére. Szeretne többet tudni - olvassa el összefoglalónkat a kémlelőüveg jellemzőiről ebben a cikkben.

IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 308 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-18
Minden rendben ment! Profi csapat!
2024-07-05
Teljesen rendben ment minden !
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel