Ingyenes szállítás a címről 15 000,00 Ft

Galaxy A12 / M12 / A12 2021

( termékek száma: 34 )

A Samsung Galaxy A12, Galaxy M12 és Galaxy A12 2021 modellek azonosak, és az összes tok ebben a kategóriában illeszkedik bármelyik modellhez.

Válasszon egy divatos, jól illeszkedő Samsung Galaxy A12 / M12 / A12 2021 tokot, és védje meg telefonját a gyors sérülések veszélyétől. A kellemes tapintású anyagokból készült tokok és néha a telefon képernyője is minimalizálják a csúnya karcolások, mindenféle szennyeződések és a csillapító tulajdonságaiknak köszönhetően a komolyabb meghibásodások kockázatát is.

Funkcionális védő tartozékok Samsung Galaxy A12 / M12 / A12 2021 készülékhez kedvező áron!

Vásároljon stílusos telefontokot és edzett üveget vagy rugalmas fóliát az érintőképernyő kijelzőjének védelmére. Az ilyen típusú tartozékok a legegyszerűbb módja annak, hogy megvédje telefonját, megváltoztassa annak megjelenését és javítsa a mindennapi használat kényelmét. A Samsung Galaxy A12 szilikon tokok csúszásmentes felülete biztosabb fogást biztosít, a számos borítómodellnél használt gyűrűk pedig lehetővé teszik a telefon biztonságos használatát egy kézzel. Az Xgsm.co.uk webáruházban rengeteg színes tokot találsz. Érdemes megjegyezni, hogy minden egyes Galaxy A12 / M12 / A12 2021 készülékhez bemutatott tok olyan anyagokból készül, amelyek rendkívül tartósak, kellemes tapintásúak és ugyanakkor viszonylag könnyűek. Ennek eredményeképpen egy ilyen kiegészítő tok a telefonhoz nem zavarja a napi használatot.

Tekintse meg a Samsung telefonok felhasználói számára készült elegáns tokok gyűjteményét, és válasszon közülük. A legjobb, tisztességesen elkészített és ugyanakkor megfizethető árú Samsung Galaxy A12 / M12 / A12 2021 tokokat kínáljuk. Ezek az elegáns tokok számos modellben és színben kaphatók. Kiterjedt kínálatunknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az igényeinek és esztétikai ízlésének megfelelő tokot. Jó szórakozást a vásárláshoz!

Csak mutasd meg Csak mutasd meg
SzínesSzínes
+ Expand- Rejtsd el
MárkaMárka
Typ produktuTyp produktu
Az ügy típusaAz ügy típusa
MateriałMateriał
IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 344 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-08-27
Best in class customer service, tracebility and quick delivery. Also, the quality of the mobile case is great, it is robust and light at the same time.
2024-08-09
A rendelt tok tökéletesen illeszkedik, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak.
pixel