Ingyenes szállítás a címről 15 000,00 Ft

Mobiltelefon képernyő védelme

( termékek száma: 2 )

Az okostelefon képernyője a legfontosabb és egyben legsebezhetőbb alkatrésze. Ne hagyja, hogy a kijelzője megkarcolódjon, vagy ami még rosszabb, eltörjön. Védd meg edzett üveggel vagy védőfóliával.
A kameraüvegeket is kínáljuk, hogy megvédjük a lencséket a véletlen sérülésektől, és biztosítsuk a kiváló minőségű fényképeket.
Tekintse meg kínálatunkat, és biztosítsa Realme 12 készülékének a legjobb védelmet!

SzínesSzínes
Typ produktuTyp produktu

FAQ - Gyakran ismételt kérdések
#1 Eltörhet az edzett üveg a Realme 12 készülékhez?

Igen, az edzett üvegek nem elpusztíthatatlanok. Megvédik a kijelzőt a sérüléstől egy esés során, de maguk is megsérülhetnek. Ilyen helyzetben a kijelzőnek sértetlenül kell maradnia.

#2 Befolyásolja-e az edzett üveg a Realme 12 kijelzőjének teljesítményét?

Erre a kérdésre nem egyértelmű a válasz, mivel rengeteg edzett üveggyártó van a piacon. Az első dolog, amit érdemes megemlíteni, hogy a telefonok képernyői különböző érintésérzékenységgel rendelkeznek, ami miatt a kijelző egy kicsit rosszabbul reagálhat. A második dolog, amit meg kell jegyezni, hogy az oleofób réteg minősége is eltérő, ami többek között biztosítja, hogy az edzett üveg jól csússzon.
Mi a teendő, ha az üveg befolyásolta a Realme 12 érintőképernyő használatát?
- Először is, ne essünk pánikba, és ne tépjük le azonnal az üveget ;)
- A Realme 12 telefon beállításaiban engedélyezze az "Érintésérzékenység növelése" opciót.
- Ha a képernyő érzékenysége még mindig nem elégíti ki, ellenőrizze, hogy a Realme 12 számára készült üveg egyenletesen lett-e felszerelve, mivel ez befolyásolhatja az érzékenységet.

#3. Illeszkedik-e az üveg a Realme 12 tokjába?

A legtöbb általunk a Realme 12-hez kínált üveg kompatibilis az összes okostelefon hátlapi tokjával.
A teljes képernyőfelületet lefedő fekete keretű üvegek esetében azonban célszerű a tok megvásárlása előtt ellenőrizni az üveg méreteit, és összehasonlítani azokat a kiválasztott tokhoz illeszkedő maximális üvegméretekkel. Az adott tokkal kompatibilis üveg maximális méreteiről az All4Mobi.hu üzletünkben található termékleírásban talál információt.

IdoSell Trusted Reviews
4.70 / 5.00 214 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-24
everything was fine
2024-03-12
Super
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel